diumenge, 16 de desembre de 2007

Crònica del partit (15/12/07)

AUBA FREIXINET 2 - EXPERT RAFART NAVÈS 1

Nova derrota, aquest cas per la mínima, contra un equip que va jugar tot el partit a veure-les venir i a esperar a fer el gol en alguna jugada aïllada.
El partit es presentava complicat degut al gran nombre de baixes, però degut a un parell d’altes d’última hora, es va poder encarar el partit d’una altra manera.
El partit va començar amb molta igualtat, però en la primera jugada que van arribar els jugadors de l'Auba Freixenet, després d’una sacada de corner, la pilota va anar a les mans del Jaume de forma totalment involuntària i l’àrbitre va pitar penalti (si no l’hagués pitat no hauria passat res). Tot i aquest gol, l’equip va continuar jugant amb molta tranquil·litat, ja que s’estava fent bé i l’empat podia arribar en qualsevol moment. Així, de mica en mica, van anar caient oportunitats darrera d’altres, però uns cops la falta de punteria, el porter contrari o el pal van evitar que la pilota entrés a la porteria contrària. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.
La segona part va ser una mica més del mateix, fins que a falta de 10 minuts per finalitzar el partit, el Rafart va fer un gol després d’una bona jugada col·lectiva.
Ja s’havia fet el mes difícil, empatar el partit. L’equip va continuar igual en busca de la victòria, però a falta d’un parell de minuts, en una de les poques jugades que van poder lligar els contraris, ens van fer el segon. L’equip no es va ensorrar i va anar en busca de l’empat o la victòria, ja que el bon joc de l’equip permetia creure que podia passar. Malauradament no va poder ser.
Resultat que va deixar els jugadors amb un molt mal regust de boca, degut al bon joc desplegat per l’equip, que va saber jugar amb paciència, movent la pilota, fent parets, caigudes a les bandes dels puntes. Llàstima que va faltar una mica de punteria.
Esperem que s’hagi vist la llum i puguem continuar en la línia d’ahir.

4 comentaris:

PAGANO ha dit...

Bones,només jugant bé no n'hi ha prou.

Sulon ha dit...

Per alguna cosa es comença....

llesca ha dit...

Si el patrocinador s'hagués enrollat i hagués pagat uns guants, el Jaume no hagués hagut d posar la mà a la pilota per escalfarse-la (la mà).
Collons quin fred q fotia!!!

Josep Àngel Colomés ha dit...

Gran pàgina per al bé de la comarcal. Seguiu així. Nosaltres tampoc guanyarem la lliga però tenim coses a aprendre de l'Expert Rafart Navès. Per cert, on són els anuncis de Nadal del patrocinador?
jajaja, bé, espero que entre cabezillas, cracs i demés família hi hagi aquest bon rotllo in saecula saeculorum.

Bon Nadal i enhorabona amics!