diumenge, 9 de desembre de 2007

Crònica del partit (06/12/07)

ARDÈVOL 3 - EXPERT RAFART NAVÈS 1

Gèlida derrota al camp de l'Ardèvol.
Amb tot just un canvi, l'equip va notar el ja típic"baixón" físic de les segones parts. Tot i això cal destacar que l'equip no va trobar mai, excepte en una ocasió, la manera de sortir al atac amb facilitat degut a la falta de "peloteros" a l'equip...bé, si n'hi havia un, però resulta que l'equip contrari, hores abans, havia remullat el terreny de joc amb "pegamento imedio" i a aquest se li enganxava la pilota al terra a l'hora de fer les dues versions de croquetes que va intentar per activa i per passiva.
Comentar també que el millor del partit va ser l'únic gol aconseguit per Ramon Montaner amb un magnífic moviment de bàsquet girant-se sobre sí mateix i emportant-se la pilota mentre desplaçava el defensor per acabar la jugada amb un gran punxot.

2 comentaris:

Dieguinyo ha dit...

Doncs si, crec que van posar loctite al terreny de joc, però mira que vaig intentar croquetes, la de pernil, la de pollastre, la de bacallà, però noi, no sortia cap i una que surt arriba un bestruç i hem fot una barrenada que hem deixa content.

Anònim ha dit...

tambe destaca la nova posicio del Juanma com a cierre