diumenge, 9 de desembre de 2007

Crònica del partit (08/12/07)

EXPERT RAFART NAVÈS 2 - EXCAVACIONS J.RIBERA 5

Gran equip el que ahir ens va visitar, molt ben ordenat tan defensivament com a l'hora de sortir a l'atac. Jugadors amb molta tècnica i resolutius tots ells. Tot i això, gràcies a una gran pressió de l'Expert Rafart Navès, als pocs minuts de començar el partit el Ramon Montaner feia pujar al marcador l'1 a 0, però gràcies a la gran qualitat de l'equip contrari al acabar la primera part ja guanyava 3-1. Destacar una genialitat amb barret inclòs (veure apartat coneix els jugadors) del 9 de l'equip de Cardona.
Per altra banda és important saber que l'equip ahir va estar força bé en defensa fins arribar ben entrada la segona part on el famós "baixon" va reapareixer i el partit va perdre en intensitat, excepte pel Yuyu, que només feia que cridar als jugadors per deixar-lo venut en cada contratac, que van ser molts.
Per últim anotar que el jugador J.Pisa va demanar el canvi a mitjants de la segona part i ja no va jugar més. Preocupar la possible recaiguda (veure apartat lesions).

1 comentari:

Antitot ha dit...

A lamentar, de nou, que el X. Pisa no ens obsequiés en cap de les seves genialitats que el defineixen: ni ruleta ni cap 1x1 fallat...