divendres, 28 de desembre de 2007

Crònica del partit (22/12/07)

EXPERT RAFART NAVÈS 2 - FONDA NIN 6

Que podem dir d'aquest partit?, crec que el millor seria fer un "copia i enganxa" de les altres cròniques. Com sempre es va començar jugant com al pati del col·legi, tots darrera la bola, sense obrir espais i no sabent que fer amb ella quan atacabem. Es va avançar l'equip visitant amb un gol de contraatac i tot seguir van fer el segon gol. En un intent desesperat es va demanar un temps mort que sembla que va fer reaccionar a l'equip, encara que dieguinyo es va endur la gran bronca i encara no sap perquè.
Va començar la segona part amb un joc millorat per l'equip local, on s'aconseguia trenar alguna jugada, i als 5 minuts Jaumet va marcar l'1-2. A partir del minut 10 va arribar el típic baixon, que l'equip visitant va aprofitar per fer 4 gols, però al minut 18 (aprox) Sulon amb una gran arribada desde darrera va fer pujar al marcador el definitiu 2-6. Si hi ha alguna cosa a destacar del partit és el senyor Salvi, va venir, va corre, va fer alguna jugadeta i es va lessionar (el video el podeu veure apart)

1 comentari:

Sulin ha dit...

Puntualitzar que encara que la crònica l'he penjat jo, l'ha fet el Dieguinho. I afegir que s'ha oblidat de comentar que després de molts dies, vaig tornar a quedar-me sol davant del porter...el resultat és obvi no?