divendres, 21 de desembre de 2007

EXPERT RAFART RANÈS vs FONDA NIN

L'última jornada de l'any es presenta clau per esbrinar quina és la lluita de l'equip, la de mitja taula o la de la cullera de fusta.

Doncs aquest dissabte 22 a les 16:00 de la tarda al Municipal de Navès, tindrà lloc l'enfrontament entre l'Expert Rafart Navès i el Fonda Nin. Ens trobarem amb un rival directe que, si el superem, l'avançarem en la classificació. Tenint en compte que portem 5 partits consecutius perdent seria interessant canviar la dinàmica i tornar a sumar. No serà gens fàcil, però amb el retorn d'alguns jugadors i comptant que per fi serem com a mínim 3 tres canvis, esperem poder-ho aconseguir. Si és donés el cas, dedicariem la victòria al patrocinador per així fer-li oblidar que no li haurà tocat la loteria de Nadal i per recordar-li que per damunt de les victòries i les derrotes nosaltres som un equip unit, "catxondo", però unit.

El fet més destacat d'aquest partit serà la participació, després de moltes jornades sense fer-ho, de l'ánima de l'equip, el SALVI. I dic ànima, perque pràcticament només hi és d'esperit, a la foto amb prou feines se li veu la cara! Esperem que el teu retorn ens ajudi a superar el rival aprofitant la teva gran condició física.