dissabte, 15 de desembre de 2007

L'AVANMATX

Estrenem aquesta nova secció on farem el seguiment del nostre equip en les hores prèvies al partit de la jornada explicant les últimes notícies relacionades amb l'Expert Rafart Navès i els seus jugadors. També sabrem quina pot ser la trascendència de l'enfrontament i coneixerem una mica l'equip rival. En definitiva, començarem la concentració per donar-ho tot al camp...bé, ja sabeu que fer cada dia les parets bé, ruletes màgiques i trencar cintures és molt difícil! Però la mentalització que no falti!!!


AUBA FREIXENET vs EXPERT RAFART NAVÈS

Avui Dissabte 15 de Desembre a les 17:00h tindrà lloc al "Nou Colombí" de Freixenet el partit de la 15a jornada que enfrontarà l'Auba Freixenet i l'Expert Rafart Navès. Aquest, arriba en un moment difícil pel nostre equip, doncs en els últims 4 partits tansols hem sumat 1 punt i necessitem una victòria que ens pugi la moral i ens doni una empenta per escalar posicions. Però sens dubte no serà una tasca fàcil, doncs davant tenim un gran equip, molt ordenat defensivament i ràpid al contratac que en cas de guanyar-lo li retallariem uns valiosos punts.

Destacar les múltilples baixes de l'equip. Aquesta setmana perdem a l'Augé però recuperem al Llesca després de 3 jornades causant baixa per una afecció gastrointestinal, important la reaparició d'aquest jugador que aporta entre d'altres coses, força, potència i xut. Tot i així, per quarta vegada consecutiva, l'equip haurà de tirar endavant el partit amb 6 o 7 jugadors, recordeu que el físic no és el nostre fort...però és que en tenim algun? ah si! sopar i anar de festa!!!

3 comentaris:

Antitot ha dit...

Espero que el Llesca, dp de tants dies de llit i de repòs, hagi afinat la punteria tot practicant-la de manera casolaa i ens deleiti amb el seu primer hat-trick de la temporada (sense que cap d'aquests gols sigui compensat per un Own Goal del Montaner, que ja toca...)

Lluís-Xavier ha dit...

Estava jo per practicar...

Em sembla q se m'ha encomanat la punteria i definició cara a gol del sulin.

Sulin ha dit...

T'he passat el testimoni Llesca. Ja saps que ara sempre la dono perque facin el gol els altres. Encara que allò més fàcil sigui fer-lo.
No he suportat la pressió de les crítiques de l'entorn i m'ha agafat por a tornar a ser el golejador d'"antany"