dissabte, 12 de gener de 2008

SANT LLORENÇ vs EXPERT RAFART NAVÈS

Doncs finalment tornem a arrancar la lliga comarcal desplaçant-nos a Sant Llorenç, visitarem a l'equip que porta el nom del poble en un ambient hostil a la "bombonera", sota molta pressió ambiental i en un camp on els metres per córrer brillaran per la seva ausència. Això sí, les croquetes i el "reprís" del Dieguinho ens seran de gran utilitat, com els "canyardos" del Llesca.

Partit molt important contra un rival directe que de perdre, ens enfonsaria, encara més, a la part baixa de la classificació. Però el que no ens enfonsaran mai és la moral que li vam robar a "l'Alcoyanu" i el bon rotllo independentment del resultat.
Guanyant aconseguiriem tres magnífics punts que ens anirien molt i molt bé per poder sumar, algo que no fem desde...millor no dir-ho, més que res perque no recordo l'última vegada que ho vam fer.
Afrontarem l'encontre amb moltes ganes i anant a per totes després d'un "paron liguero" durant el qual hem estat incapaços d'entrenar. A veure si l'any que acabem de començar és el nostre...