dimecres, 27 de febrer de 2008

Crònica del partit (23/02/2008)

LLOBERA 5 - EXPERT RAFART NAVÈS 4

Hi ha una frase en castellà que resumeix el partit de forma clara:

"jugamos como nunca pero perdimos com siempre"
I així va ser...
L'equip es va mostrar molt fort durant la primera part anant sempre per davant en el marcador i portant l'iniciativa del partit, i és que ben aviat vam marcar el primer gol. I a diferència dels altres dies, l'equip va seguir jugant de manera gairebé impecable tant en defensa com en atac, i així es va aconseguir el segon.
Doncs davant teniem el Llobera, quart classificat, i es veia impotent davant la bona planificació de partit que haviem fet, però la seva empenta va provocar una gol que no ens va ensorrar. Llavors vam aconseguir el tercer, però uns minuts després van tornar a retallar distàncies. Així va acabar la primera part.
En la segona ells van sortir a per totes, però tot i així vam aconseguir escapar un xic en el marcador fent el 4 a 2 que insinuava una gran sorpresa en la lliga, però a falta de 15 minuts pel final el Llobera ho va donar el tot pel tot, feien una pressió a tot el camp molt difícil de suportar, fins que en una badada defensiva van anotar un gol importantissim, que els va donar ales a ells i desorganització a nosaltres.
Tal va ser aquesta, que des de llavors, només vam poder sortir en 4 o 5 contraatacs. Ens tenien ofegats i producte d'això va arribar l'empat que feia que perillés la possible puntuació.
Tot i així, a falta de dos minuts, el flamant fitxatge de la katana, Òscar, va tenir un u contra u amb el porter que per desgràcia no va poder aprofitar i a falta de 40 segons per la fi del partit, i després d'una jugada enrebassada, van aconseguir desequilibrar el partit amb el cinquè i definitiu gol.
En definitiva un gran partit amb el que l'equip es queda amb el joc desplegat durant la primera part, i és que el que està clar és que hi ha una certa millora.
Cal destacar que va ser un partit molt intens però molt net a la vegada, cap dels dos equips va fer cap entrada forta, així doncs, va ser molt fàcil per l'àrbitre (Moreno) que va estar molt bé en la seva actuació.
Esperem que la propera jornada continuï el joc i acompanyin els resultats.

2 comentaris:

Sulin ha dit...

Senyors!!!
Us transmeto paraules textuals del patrocinador...

"Així al final vau perdre...això que a la primera part els hi vau donar un bany! no veien la bola!"

Va nois que una floreta d'aquestes no la sentireu gaire més! Aprofiteu-la!

Lluís-Xavier ha dit...

Menys floretes i MÉS PRIMES!!!!!