divendres, 29 de febrer de 2008

EXPERT RAFART NAVES vs ST CLIMENÇ

Avui dissabte 1 de Març al municipal de Navès es trobaran dos equips molt igualats en la classificació. Dos punts els separen però cal tenir en compte que el St Climenç té un partit menys. Així doncs, gent, ja sabeu el que toca, continuar el que es va començar la setmana passada. Donar-ho tot al camp i intentar no tornar a equivocar-nos en els moments clau, perdent el partit caurem una o dos posicions, i això no ens ho podem permetre.

En la primera volta l'enfrontament ja va ser també molt igualat, i és que no va ser fins al final del partit que es va finiquitar l'encontre a favor de l'Expert Rafart Navès.

Apuntar que de moment el temps no acompanya massa i es baralla la possibilitat de què en funció de com vagi el partit i les gotes de pluja que puguin caure, si es que cauen, que esperem que no, tornin a apareixer escarbats panxa enlaire com en el primer partit de lliga. A diferència d'aquell dia, però, avui podem comptar amb el triatleta de la katana, en un moment donat, "flis-flas!" i escarbat a prendre vent!

Així doncs, tots amb l'Expert Rafart Navès, a veure si continua aquesta dinàmica ascendent i mica en mica és col·loca a la posició que li toca en la classificació.

Sort! i no us oblideu d'omplir bosses de plàstic d'aigua! Proveu-ho i veureu què passa!

2 comentaris:

Lluís-Xavier ha dit...

"...ja sabeu el que toca, continuar el que es va començar la setmana passada..."
Amb dos collons, després d 3 jornades guanyant, perdem un partit, i el tio té collons d dir això.
Nen, q vas amb nosaltres ehh!!!

Sulin ha dit...

Em referia al joc desplegat, si! a tenir la pilota, si! a defensar bé, si! a no perdre pilotes tontes, si! a creixer com un equip, si! i canviar el resultat final del partit, si!
I ja veus, pel que sembla estem seguint la linia...si!