diumenge, 17 de febrer de 2008

EXPERT RAFART NAVÈS 6 - LLADURS 4

Victòria molt important que situa a l'equip a la meitat de la taula. Partit dominat per l'quip local que si hagués tingut una mica més de sort a la primera part, podria haver resolt el partit, però el jugadors no van estar encertats davant de porteria, també dir que el Lladurs va venir a jugar amb cinc jugadors. La primera part va començar amb dos gols locals i quan semblava que el partit estava controlat l'equip visitant va marcar el 2-1 amb el que va finalitzar la primera part. La segona va començar amb un atac continu de l'Expert que va donar com a fruit tres gols ràpids i amb moltes ocasions que no es van saber aprofitar. En un moment de relax, l'equip visitant va aprofitar per posar el marcardor en un 5-4 i a falta d'un minut l'equip local marca el definitiu 6-4.
El golejadors per part de l'equip local van ser, X.Rafart (2), Òscar (1+1/2), Salvi(1), Ivan (1) i Llesca (1/2).
Destacar la gran assistència del senyor J.Pisa, que va demostrar que la qualitat tècnica i de visió de l'espai pot superar la falta de cintura.

3 comentaris:

Antitot ha dit...

Gran victòria, si senyor...i si el nostre crack J. Pisa adopta l'estil Ronaldinho (més assitències i menys gols), l'ekip serà més fort com a bloc...

Tema ruletes i croketes, com va anar per cert?

Antitot ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dieguinyo ha dit...

Les ruletes no van poder ser, XP no va venir i el tema croquetes, bueno, millor el deixem perquè si vols que et digui la veritat, ahir vaig tenir mal de cap de tantes pilotes que vaig haver de refusar. Es va notar a faltar alguna persona per poder fer més parets.