dilluns, 3 de març de 2008

Crònica del partit (01/03/08)

EXPERT RAFART NAVÈS 7 - ST CLIMENÇ 3

Bon regust de boca el que va deixar l'equip després del gran partit que va jugar al municipal contra el St.Climenç. Doncs sembla que mica en mica aquest equip va sent un equip de veritat, amb errades tontes en alguns moments i falta de decidió per part d'alguns jugadors, per no dir el Sulin, a l'hora d'anar a per la pilota. Tot i així es va confirmar una progressió en tots els aspectes.

Doncs el partit va començar molt igualat amb certes impresicions per part dels dos equips. Però en els últims 10 minuts d'aquesta, el St.Climenç mitjantçant un afortunat Garri, va fer pujar al marcador dos gols amb molta sort. Un gràcies a un rebot al pal que li va caure als peus i l'altre en una badada defensiva en un córner, cosa bastant rara en aquest equip, ja que si alguna cosa s'ha après bé és a defensar els córners.

Així va començar la segona, amb un 2-0 en contra, però gràcies a la concentració de l'Expert Rafart Navès i que va sortir "superenxufat" al partit va retallar distàncies tot just treure del mig del camp duent a terme una magnífica jugada.
A partir d'aquí, es va acabar el St.Climenç, excepte jugades puntuals, la segona part va ser un domini constant del joc i la pilota de l'equip de casa, tant va ser així, que en 5-10 minuts es va capgirar el marcador fins al 3-2. Llavors en una jugada aïllada, ens van empatar a 3 (recordeu la falta de decisió...). Però l'empat no va posar nervis a l'equip i ben aviat ens vam distanciar amb 3 gols més que van finiquitar el partit, i a falta de 5 segons es va aconseguir el setè.

Destacar que tots excepte el Juanma vam marcar, van ser gols de diferent factura però tots importants per guanyar més confiança.

Per últim comentar que gràcies a aquesta victòria assegurem de moment la desena plaça a l'espera dels resultats de la setmana vinent que nosaltres descansem.

3 comentaris:

Sulin ha dit...

Ei!!!
Que el Diego ha marcat!!!!
Augé! Espavila que ja t'ha atrapat!!! A veure si vens algun dia i li tornes a posar una fita al Dídac!

Dieguinyo ha dit...

Que tal? crec que a la crònica falta afegir que el tercer gol del Navès el va marcar el gran Dieguinyo, que el quart el va regalar el gran Dieguinyo, és a dir, el MVP del partit va ser Sulin.

Sulon ha dit...

Dieguinho, que una flor no hace primavera !!!!