dijous, 20 de març de 2008

Crònica del partit (15/03/2008)

MONTMAJOR 0 - EXPERT RAFART NAVÈS 3

Gran victòria la que vam aconseguir a Montmajor! Molt treballada i defensant fins l'últim moment per tancar a zero el partit. Feia molt temps que això no passava.

D'aquesta manera vam retallar 3 punts a l'equip que portem immediatament davant. I és que vam plantejar el partit de manera molt seriosa amb un home ben obert per engrandir el camp i així poder sortir amb més facilitat, cal dir que ells també van defensar molt bé, i el porter va parar molt!

Però si hi ha algú que mereix una menció especial, aquest és el "canyete", sí senyor! Em trec el barret! Doncs ja fa unes quantes jornades que el nostre porter està jugant cada vegada millor, posant un llistó molt i molt alt per al dia que algun altre "porteret" l'hagi de suplir. He de dir que s'està sortint i està fent que l'equip tiri amunt. Dóna gust sortir al camp amb aquest porter. Ànims "canyete"! Segueix així que et necessitem! Això sí, les perruques, a casa...jeje


Eps! i no ens podem oblidar d'un incident que va tenir lloc a mitja segona part...al katana se li va fer gros per moments l'entrecuix, per dir-ho finament, i és que si es tapa amb les cames aubertes ja se sap el que passa...en fi, que la punta d'allò, segons ell, li va creixer un xic i no pas degut a les vistes!

Aquest noi s'està guanyant un apartat per ell solet...el podriem anomenar..."katana's world, com ser un frikie i no adonar-te'n" jeje.
Proposo un concurs de títols, au va deixeu correr la vostra imaginació!!!

5 comentaris:

pasarell ha dit...

jo no sóc friki. Uno el frikindance, dos el ccrusaito, tres el maikelyason, cuatro el robocob.... lalalalala!!!
Si em van donar a les parts això vol dir que estava defensan!

Anònim ha dit...

defensan no ho se pero amb les comes obeertes segur

Anònim ha dit...

quan dieguinyo torni ha marcar li poseu la seva foto de pastoreta que tambe esta molt maco

juanma ha dit...

la perruca nomes la porto per ocasions excepcionals, quan guanyem la lliga ja me la tornarte ha posar

Sulin ha dit...

Ho haveu vist!!!
Hem de guanyar la lliga com sigui!!!
Veure-ho en viu i en directe no té preu! Ni la master card!