divendres, 14 de març de 2008

MONTMAJOR vs EXPERT RAFART NAVÈS

Després d'una jornada de descans tornem a la competició amb un partit importantissim contra una vegada més un rival directe.
En aquest cas, el tenim 7 punts per sobre però amb un partit més, que de res ens servirà, ja que la jornada que el Montmajor descansa és la que hi ha la famosa jornada de reflexió, així doncs, hem de recuperar 7 punts per avançar-los a la taula.

A la primera volta al municipal de navès ja els vam guanyar, demà és una oportunitat boníssima per seguir jugant tal i com ho estem fent últimament i puntuar a casa seva. Serà difícil, però tenim equip per fer-ho.
Ens presentarem a Montmajor amb una baixa molt important per l'equip, el Llesca, és un jugador insustituïble que trobarem molt a faltar ja que aporta unes qualitats que pocs en poden presumir.
Per contrarestar aquesta baixa ens presentarem al partit amb gran nombre de jugadors per anar a totes durant tot el partit, amb canvis s'ha d'ofegar al rival.

El partit començarà a les 18:30, la concentració dels jugadors serà com sempre al Ral entre 3/4 de 5 i les 5. Que acabaran sent quars de 6, però s'ha d'anar amb temps, que les curves cap a Berga son refotudes!

Esperem treure un bon resultat després de parar un partit.

1 comentari:

Sulon ha dit...

Nomes us volia recordar, que tal i com va anar el partit de casa, millor que porteu les armadures !!!