dimecres, 30 d’abril de 2008

Bar Castell vs Expert Rafart Navès

Doncs finalment es podrà jugar el partit ajornat de fa dues setmanes. L'enfrontament tindrà lloc avui dimecres 30 a les 22:00h al "Solsona Arena" (per dir-li algun nom)

Partit molt difícil on el líder es vol consolidar i agafar una renda considerable de cara a la recta final de la temporada. I és que queden 4 jornades i tenen un avantatge de 2 punts amb un partit menys. El que està clar, és que intentarem vendre cara la derrota, però serà més difícil tenint en compte que el més probable és que tinguem dues baixes importantíssimes, el cañete, que està en un molt bon moment de forma i el Katana, que ha estat el fitxatge revulsiu de la segona volta. Aquestes baixes, però, no seran confirmades fins minuts abans del partit, així és que hem d'esperar que el rival sigui flexible i ens permeti disposar dels dos jugadors. De ben segur que això faria que l'espectacle fós molt millor.

En qualsevol cas, si no poguessim vestir de curt a aquests dos virtuosos del futbol sala, tenim a un gran substitut a la porteria, no és el Yuyu, que malauradament es perdrà la resta de temporada per la desafortunada lesió que es va fer en el partit contra el Clariana, des d'aquí donem ànims i suport al jugador. El que deiem, el porter substitut seria el Ramon, que gràcies a que és més llarg que un dia sense pa, de ben segur que tindrem la porteria ben coberta, l'inconvenient és que perdem a un jugador de camp importantíssim. Com tots sabeu, la gran virtut d'aquest jugador és estar al lloc que toca en el moment adient, la seva col·locació en el terreny de joc és gairebé sempre la millor, penseu que ara ja no es fa gols en pròpia porta!

Sabem que davant tenim sinó el millor, un dels millors equips de la lliga, però això no impedirà que lluitem per la victòria intentant mostrar la nostra millor cara. Una cara que en alguns moments de la segona volta s'està mostrant.

Dit això només resta desitjar sort a l'equip i animar-lo a lluitar fins al final independentment del resultat.