dimecres, 9 d’abril de 2008

Crònica del partit (05/04/2008)

CASTELLAR DE LA RIBERA 6 - EXPERT RAFART NAVÈS 2

Després d’un parell de setmanes de descans, una per la mona i l’altra per estar castigats, tornàvem a jugar un partit en un camp complicat on, amb una mica de sort i molt més físic, es podia haver aconseguit la victòria.

La primera part va ser igualada, tot i que es va arribar poc a la porteria contrària. De totes maneres es va arribar a la mitja part amb un resultat de 2 a 0, degut per dues errades dels nostres jugadors.... el "Canyete" encara estava de boda i el Sulon ho semblava.
La segona part va començar molt millor que la primera, on hi va haver alguns moments (pocs) de bon joc. S’aconseguien trenar bones jugades a base de parets, però faltava el mes important, arribar a la porteria contrària. De totes maneres, en una pilota robada pel Yuyu i fent una passada en profunditat al Sulon es va poder marcar. Un gol amb molt de suspens, ja que va entrar desprès de tocar els dos pals. Semblava que es podia aconseguir un bon resultat, però tot just en la jugada següent i, després de rebre el Mon un placatge per dos jugadors contraris i sortir en un dels molt contraactacs, ens van marcar el tercer. Aquí es va acabar el partit.
Baixón físic important dels nostres i l’equip contrari va aprofitar aquest fet per cosir-nos a contraatacs i fer 4 golets més. Al final, el Llesca va poder fer un altre golet per maquillar una mica el resultat.
Evidentment que no es excusa pel resultat, però a la segona part el sol molestava moltíssim i en una part del terreny de joc no es venia res, tot desapareixia degut a l’enlluernament, eh Rafart?

Es poden treure algunes conclusions negatives després d’aquest partit:
  • Físicament estem una mica xungus, i es nota molt en camps grans.
  • S’ha de ser mes dur.... no posem mai la cama.
  • El Mon s’ha de cuidar, que al primer esprint ja s’ofegava.

I alguna de positives també:

  • Vist al principi de temporada, s’ha millorat molt en el joc de l’equip.

Finalment, destacar la reaparició del Jaumet després de la seva lesió.
També volem animar a un nou lesionat, el Marcel. Esperem que no passi d’un simple esguinç i ben aviat puguem disfrutar del seu joc.... del joc dels dissabtes per la tarda, que el dels diumenges pel matí es un altre !!!!