divendres, 25 d’abril de 2008

Crònica del partit (12/04/08)

EXPERT RAFART NAVÈS 1 - CLARIANA DE CARDENER 4

Partit molt important el que enfrontava dos equips, aparentment amics, i decisiu més per un que per l'altre. Doncs el Clariana es jugava el mantenir-se lluitant pel liderat en la lliga, en canvi nosaltres continuar en la linia ascendent del joc i aconseguir 3 importantissims punts.

I què és el que passa quan es barregen un equip amb necessitat de guanyar si o sí i un àrbitre que en dues paraules definiriem..."pa-tètic". Resposta fàcil, joc brut, bronques, lesions, gols que s'havien d'anular, jugadors que s'havien d'expulsar abans del que es va fer i arbitratge desigual. I és que mentre dos dels nostres jugadors atenien a un dels seus que s'havia lesionat el senyor Sebas Motta, el dels barrets, va fer un gol a porteria gairebé buida sense que l'àrbitre digués absolutament res. Val a dir que els ànims ja venien escalfats de molt abans en no aturar el joc en diferents moments per joc brut. El problema és que aquí sempre rebem els mateixos, els pobres equips que anem a passar-ho bé sense repartir patades per bé i per alt.

He de dir, a títol personal, que em vaig sentir molt decepcionat pel comportament d'alguns jugadors del Clariana que creia d'una altra manera, jo no recordava haver compartit vestuari amb jugadors tant durs.

En qualsevol cas el partit va ser molt ajustat fins que vam perdre els nervis per no haver fet cas al Jaume i marxar del camp. I no ho oblidem, fins que el Motta va fer el 2 a 1 quan nosaltres estavem pel seu jugador lesionat. En un parell de contraatacs més ens van matar.

La jornada es va acabar amb un escrit a l'acta explicant el que havia passat tenint en compte que sortiem d'una jornada de reflexió que tal i com tothom sabia, no va servir per RES!

Esperem que el mal arbitratge d'aquest dia no es repeteixi