dimecres, 11 de febrer de 2009

ARDÈVOL 5 - EXPERT RAFART NAVÈS 7

Per fi s'ha aconseguit allò que no ni tansols sabiem què era aquesta temporada! Guanyar dos partits seguits!Aconseguir 6 punts en 3 dies!6 punts que ens han fet guanyar dues posicions a la classificació, encara que cal remarcar que l'equip que tenim per sota, el Montmajor té un partit menys.

Quan al partit, s'ha de dir que feia molt fred, però això no va impedir guanyar per dos gols i recuperar l'average en cas d'empat amb l'Ardèvol.
El partit va ser un atac i gol constant ja que ens vam avançar tres vegades en el marcador però sempre ens empataven, tot i així cal dir que el domini del partit era nostre. En les tres primeres aproximacions 3 gols, un 100% d'efectivitat inusual en nosaltres (no oblidem que el porter hi va ajudar força), en canvi ells necessitaven més ocasions per materialitzar els diferents empats, que afortunadament per ells alguns van ser de rebot. Però amb la mateixa empenta dels últims partits ens tornavem a posar per davant, ara si dominant del tot el joc. Vam marxar de dos gols i a partit d'aquí el partit estava força controlat. L'única arma que tenien ells era penjar pilotes a l'olla, però un "cierre" contundent, un dels nous fitxatges, Pere Mas, les tallava totes ,i en el seu defecte el Juanma feia la feina. De fet aquesta va ser la tònica, nosaltres tocavam i controlavam i ells la penjaven continuament.
Alguna d'aquestes centrades, de rebot anava a parar al fons de la xarxa, però deseguida tornavam a marcar per marxar de dos altra volta, i així fins arribar al definitiu 5 a 7 que posava les coses al seu lloc vist el joc desplegat per ambdos equips.

Com a curiositat comentaré que tots els components de l'equip van fer un gol excepte el porter, algo que no havia passat mai i que demostra la concentració i les ganes que té aquest equip últimament.

Després d'aquests 6 punts toca rebre al Castell, seguirà la bona ratxa? Ben aviat ho sabrem!