dimecres, 11 de febrer de 2009

EXPERT RAFART NAVÈS 2 - ST CLIMENÇ 0

El dijous 5 de Febrer va tenir lloc al pavelló municipal de Solsona el partit aplaçat que enfrontava aquests dos equips. El partit s'havia aplaçat feia molt temps i finalment, després de les complicacions per concretar un dia i una hora es va poder du a terme l'encontre.

I quin partit! Després de gairebé una volta sense aconseguir la victòria finalment va arribar en un bon moment. I és que ja portavem 3 partits jugant força bé però el resultat no acompanyava. La tònica de sempre, perdre i de tant en tant empatar. Va ser una clara victòria i merescuda per 2 a 0 on vam dominar el partit de cap a cap amb més o menys ocasions però sobretot mantenint una molt bona defensa, d'aquí els 0 gols encaixats. Destacar l'actuació del porte Juanma, que les poqeus que va haver de treure les va sol·lucionar perfectament bé i també cal dir que les ajudes defensives dels jugadors de dalt com el Llesca, l'Ivan i el Jaume van acabar amb les possibilitats del St.Climenç.
També és important recalcar que un Llesca enratxat va materialitzar els dos gols i d'aquesta manera s'escapa un xic al capdavant de la llista de golejadors.

En definitiva, un partit que deixa molt bon regust de boca de cara a les properes jornades. Dissabte toca l'Ardèvol al seu camp. Rival directe en la taula ja que portem els mateixos punts, però la derrota encaixada en la primera vola a casa per la mínima els posa per davant. Seguir amb les victòries, el bon joc i el bon regust després dels partits son les fites que ens hem marcat.

A disfrutar d'aquesta segona victòria!