dilluns, 30 de març de 2009

Solsona 7 - Expert Rafart Navès 1

Derrota contundent davant el Solsona. Tot i començar el partit molt ben posicionats i amb serietat, cosa que va fer que encetessim primer el marcador (1-0), el Solsona no va tardar massa a fer-se amo i senyor del partit mitjantçant una gran actuació del Buti, que va fer 3 gols i en va servir algun altre. D'aquesta manera van remuntar el partit molt fàcilment. S'ha de dir, però, que bona part de la primera part es va plantar cara, però a partir dels últims minuts de la primera, i durant tota la segona, l'equip no va estar a l'alçada. Tot i tenir 6 recanvis a la banqueta les rotacions van ser lentes i inefectives. A més a més, recuperar la posició ràpidament a l'hora de defensar després d'un atac no va ser precisament el que millor sen's va donar. Sol ser així, però tenint 6 recanvis és imperdonable, i el Solsona ho va saber aprofitar fent-nos, mai millor dit, un set! A partir d'aquí els seus gols van fer que la moral de l'equip anés minvant al mateix temps que creixia la mala llet. Per sort aquesta sempre es queda al camp i un cop passats per aigua ja estavem pensant en l'entrenament de dijous.

Com a curiositat comentar que el sinyor Felices, l'àrbitre, va afegir "feliçment" 7 minuts a la primera part, aquí vam encaixar el 3 a 1. També, que tenia com a assesors arbitrals a l'equip del Solsona i que per una vegada que vol assessorar-lo el nostre porter, el "canyete" en comptes d'escoltar-lo li ensenya una tarja vermella per agraïrli l'assessorament. El que alguns no sabeu, és que al final del partit em va demanar que com era que no havia tornat a entrar al camp el Juanma ja que només havia d'estar a fora 2 minuts...en fi

Dit això, cal aclarir que la derrota va ser totalment merescuda i ni l'expulsió, ni els 7 minuts ni l'àrbitre van tenir la culpa d'encaixar els 7 gols.
L'error va ser únicament i exlusiva nostre. Si algun dia defensem i ens canviem com i quan toca potser disfrutarem mentre juguem encara que perdem com ja ha passat altres vegades. Potser ens faran set gols, però no per passivitat i descontrol. I el regust que ens quedarà del partit serà molt diferent, i aquesta és l'intenció no? Disfrutar per damunt de tot!!

Esperem que aquesta derrota serveixi per reemprendre la bona dinàmica que duiem últimament, si més no en quan al joc desplegat.