divendres, 27 de març de 2009

SOLSONA vs EXPERT RAFART NAVÈS

Després d'un bon començament de la segona volta arriba el partit contra el Solsona, altrament anomenat, el partit de l'escarbat!
És un partit molt important de cara a saber com està l'equip, ja que visitem el camp d'un dels equips forts de la lliga. Però si tenim en compte de quina manera es va guanyar al Clariana i de com es va plantar cara al Castellar, tenim les ganes de no ser menys el dissabte. En qualsevol cas, es mirarà de fer futbol i passar-ho el millor possible mentre intentem aconseguir una gran victòria que de ben segur ens proporcionaria la possibilitat de tenir a un partit 2 o 3 rivals a la classificació com també ens allunyaria una mica més de la cua, que és on hem estat pràcticament tota la temporada.

El partit es disputarà el dissabte a les 18h al pavelló, i es podrà comptar, en principi, amb els efectius suficients per fer un bon partit, ja que a diferència del que ens pensavem el porter Juanma podrà jugar sense cap problema, ja que només té dues targetes grogues i no tres com es creia.

Esperem que la setmana vinent poguem redactar una gran victòria i sumar punts, que al cap i a la fi és el que compta!