diumenge, 19 d’abril de 2009

LLADURS 6 - EXPERT RAFART NAVÈS 2

Seguint amb la tònica mostrada ultimament, descontrol en la major part del partit tret d'algunes jugades aïllades. Mala punteria i mala sort en dos o tres gols encaixats, combinat amb errades defensives van fer que el marcador fós tant desigual. No es nota millora en l'equip.

Cal destacar la feina del Llesca, incansable, obrint espais i presionant fins a agobiar i també al golejador de la tarda amb dos gols Raflis, que després de sues jugades ben trenades aconseguia perforar la porteria del Lladurs.

Falta ritme i resistència. Aquesta setmana es torna a començar l'entrenemant a mitja setmana. L'únic que es pot fer ara, és entrenar, córrer i fer pinya, per acabar la temporada disfrutant el màxim possible independentment dels resultats. Al cap i a la fi, aquesta ha de ser la filosofia de l'equip, sense oblidar la cerveseta post partit i algun que altre soparet de tant en tant.

A finals de setmana s'actualitzarà la classificació. La taula de golejadors segueix encapçalada pel Llesca i els seus perseguidors estan ja a 6 gols, tot un món...