dimarts, 25 d’agost de 2009

Canvis en la plantilla

Com tot equip que vol millorar, l'Expert Rafart Navès s'ha reforçat, i de quina manera, aquest estiu amb dos fitxatges estrella.
Després d'un any cedit al Solsona C.F., el jugador Oscar Urritia, conegut dins del vestidor com a Katana, torna a formar part de l'equip, i ve amb moltes ganes de passar-ho bé i contribuir a que l'equip recuperi el nivell perdut des de fa dues temporades.
Per altra banda, el segon reforç també és de molta categoria, tan en l'àmbit personal com dins del terreny de joc, i és que el Xavi Cazorla és un gran jugador, molt tècnic i amb el que podrem disfrutar cada setmana veient-lo jugar. L'única cosa que no ens podrà mostrar, a part dels entrenaments, serà la seva jugada preferida, el barret, i no ho podrà fer, per que aquesta jugada necessita l'inestimable ajuda del Dieguinho...algú ha de ser la víctima i ell ja hi està acostumat!
De ben segur que aquests dos jugadors connectaran i encaixaran perfectament amb l'equip.

Com podeu veure les altes son importants, però malauradament, també tenim baixes, ens deixen persones molt importants i amb molt pes al vestidor com son:
- El Yuyu. El gran capità i millor persona. Trobarem a faltar la responsabilitat i l'empenta que el caracteritza i com no, la seva polivalència, des de la posició de porter, que és la seva natural, fins a la de punta. Gran recanvi quan no hi havia el Juanma.
- El Salvi. L'omnipresent. Era a tot arreu excepte jugant els partits. Fins i tot un dia es va presentar i no el reconeixia ningú! Ens vam pensar que algú ens havia robat l'equipació d'un jugador i tot! Tot un personatge que ens feia riure quan venia.
- L'Augé. El desaparegut. Per desgràcia aquest jugador amb molt talent gairebé no va participar durant tota la temporada passada, entre la feina, els cafès, els "despistes" i la poca motivació, partit a partit ens vam anar fent a la idea que l'havíem perdut. És una baixa important ja que com a defensa torrecollons no el guanya ningú!
- El Rafart. L'entrenador. En els moments difícils i de mal joc sempre ha tingut alguna frase per dir que no ens deixava indiferents,"ens hem d'arroplegar!!!". Sempre s'ha penjat l'equip a l'esquena i ha intentat posar les coses i la gent al seu lloc explicant-nos com s'ha de d'intentar jugar en cada moment. La pega és que li dèiem que si a tot i després la penya fotia el que li rotava...així ens ha anat. A veure si aquest any tenim tots això en compte.

També deixa de formar part de l'equip el Roger Travé, però només havia jugat en 3 o 4 partits i la seva influència va ser més aviat poca.

La resta de la plantilla continua amb les mateixes o més ganes, espero. Cada dijous hi ha un entrenament per anar preparant ja, la temporada que esperem sigui més prolifera que la passada, si més no, en l'estat anímic de l'equip.

Per ara res més, seguirem informant.

2 comentaris:

Antitot ha dit...

Per cert Xavim tens un cafè pagat, després de la bona descripció,jejej..Jo ja em veia com un Ronaldinho o Deco, d'actitud clar...;)

Sulin ha dit...

És que t'havia de deixar bé!Així m'asseguro que no tornaràs! Ja saps, les segones parts mai han estat bones i si t'hagués descrit realment t'hauries adonat de que havies de tornar per arreglar-ho i la veritat...tampoc caldria! jeje