dimarts, 22 de setembre de 2009

EXPERT RAFART NAVÈS 3 - ST CLIMENÇ 9

Gran correctiu i lliçó d'humilitat la que ens van clavar aquest dissabte passat en el primer partit de lliga jugat a casa a les 4 de la tarda.
I és que gairebé es pot dir que abans de començar el partit ja perdiem 3 a 0. A diferència d'ells, no vam començar gens endollats al partit i en pràcticament 3 minuts ja ens havien foradat la porteria en tres ocasions. A partir d'aquí va ser difícil, però vam poder entrar al joc gràcies al primer gol del Katana. Vam aconseguir jugar una mica fins al punt de tenir dues oportunitats d'or en una falta que va picar a la part interior de la creueta i va sortir refusada cap a la banda i en una altra jugada on la pilota va tornar a picar al pal. De materialitzar les dues ocasions ens hauriem plantat en un 3 a 3 i el partit de ben segur hauria canviat completament, però malauradament en les següents ocasions creades per ells no hi va haver cap pal sinó 2 gols més i això ens va enfonsar mica en mica.
Així s'acabava la primera part del partit (1-5), i amb la díficil missió de remuntar de com fós, així, fruit d'una mala pressió i d'una desmoralització general en van caure 4 més en contraatacs molt ben fets. Per la nostra banda només vam poder retallar mínimament les distàncies amb un altre gol del Katana i un de l'Ivan.

Després d'aquesta desfeta, sabem que queda molta feina a fer, i s'arriba a la conclusió que la concentració en cada partit ha ser de millor i que aquesta ha de començar mitja hora abans de cada partit escalfant i parlant per fer un conjunt fort, si més no mentalment.
Per sort només és el primer partit i en queden 29 per davant per intentar no repetir tots els errors comesos el dissabte. Esperem millorar en tots els aspectes.

2 comentaris:

Marcel ha dit...

Clar que sí! A més el resultat no va ser reflex del joc desplegat per l'equip! Wno en defensa no les veiem passar gaire pero són cses que es poden anar millorant!!!

Per cert el bubbleman aquest es impossible de passar xavi (o hi ha trampa pillín..?)

Dieguinyo ha dit...

Jo no puc opinar gaire, ja que vaig estar més estona al vestidor "potant".