diumenge, 27 de setembre de 2009

LLADURS 1 - EXPERT RAFART NAVÈS 4

La millor manera d'oblidar un mal resultat és certificant un bon partit arrodonit amb una victòria. I és que l'equip, excepte en petits moments, va estar en tot moment molt concentrat i ben posicionat al camp. Gràcies a unes molt bones sortides de pilota dutes a terme pel Katana (el jugador del partit) ben aviat ens vam posar per davant amb l'1 a 0(Marcel Correbandes), poc minuts després en una de les poques errares en la sortida de pilota vam encaixar el primer i únic gol en contra que igualava el matx. Després de l'empat l'equip no es va enfonsar i va seguir intentant imposar el joc sense nervis ni pressió i després d'algun pal i alguna bona jugada va arribar el 2 a 1 marcat pel Katana engaltant una gran voleia caiguda del cel a falta d'un parell de minuts per acabar el primer temps.
No hi va haver temps per més i es va arribar a la mitja part amb aquest resultat, on ens vam motivar per continuar igual i intentar anotar com a mínim un altre gol que ens donés una mica més de tranquil·litat. I així va ser, en la represa, el joc va continuar sent seriós i jugat amb cap, amb vàries ocasions però dos més materialitzades, en contraatacs molt ben portats entre el Hatman (Xavi Carzorla) i el Katana es van repartir els gols.
No hi va haver incidents però s'ha de dir que el Lladurs feia una defensa molt dura fent alguna falta innecesesària i lletja...oi Llesca? A part d'aquestes jugades puntuals el partit no va tenir cap incident important ja que el Llesca es va recuperar ipso facto.
Així doncs, ja tenim els tres primers punts i hem retallat una miqueta el gol averaix que encara tenim negatiu després dels 9 gols encaixats la setmana passada. Ara ja toca pensar en l'entrenament de dijous i el partit a casa contra el Sant Llorenç, tres punts que també s'han de guanyar.

Només queda felicitar a l'equip, mantenir com a mínim el nivell exhibit i remarcar la gran assistència, de moment, de jugadors, en els dos partits erem 10i això fa que combinat amb canvis ràpids i compensats, l'equip pugui donar més de si.

A per tres punts més!