divendres, 25 de setembre de 2009

LLADURS SPUTNIK vs EXPERT RAFART NAVÈS

Dissabte 26 a les 16:00h tindrà lloc a Lladurs l'enfrontament corresponent a la segona jornada de la lliga comarcal entre el Lladurs i el Navès.
No se sap si el LLadurs s'ha reforçat per aquesta nova temporada, i tampoc tenim cap referència del primer partit, ja que segons els resultats va perdre 2 a 1 contra la Clínica, però a la classificació es veu reflexat un resultat totalment al contrari, hi ha com a guanyador el Lladurs, així no sabem ben bé si aquests tres punts en joc serviran, si els guanyem, per atrapar al contrincant o deixar-lo enrera.
Però bé, de tota manera, després de l'entrenament que vam fer ahir a Navès ja va quedar clar que la concentració en els partits ha de ser molt major, i és per això que s'ha decidit arribar al camp mitja horeta abans per poder escalfar i estirar bé i així començar el partit més endollats que l'últim contra el St.Climenç.
A priori s'ha de dir que el partit hauria de ser força igualat, ja que entre els dos equips s'han donat tot tipus de resultats, i això significa que d'entrada els tres punts poden caure de qualsevol banda.
El que si està clar, és que l'equip està mentalitzat per no cometre els mateixos errors que en la primera jornada, i esperem que així sigui ja que una altra desfeta com aquella serà dura de païr. I sinó que li demanin al Dieguinho!

Esperem poder relatar una crònica positiva de cara a la setmana vinent.
Per últim apuntar que ja hi ha penjades les dades dels golejadors, sancionats, classificació, etc a l'enllaç de qui som i on passem

1 comentari:

Antitot ha dit...

L'afició està expectant de saber el resultat!!!