dijous, 15 d’octubre de 2009

Clínica Veterinaria 2 - Expert Rafart Navès 4

Partit molt suat, ja que l'equip de la clínica té 3 o 4 jugadors molt perillosos i molt lluitadors. L'equip va començar com sempre, 15 minuts fatals que va aprofitar l'equip local per marcar el primer gol. Després l'equip del Navès va començar a fer un joc més ràpid, obrint més espais i movent la pilota, cosa que va permetre marcar dos gols molt seguits, un el senyor “DONDE ESTÁ MI MOCHILA” (Marcel) i l'altre gol per pit i collons del “INVISIBLE” (Pere). El tercer gol el va marcar de falta HATMAN, amb un xut impressionant que la va clavar al pal.
La segona part va començar igual que la primera, amb un Navès tocant i controlant el partit, en una de tantes jugades, HATMAN agafa una pilota d'esquena a la porteria i fa un xut que la col·loca a l'escaire dret del porter. A falta de 4 minuts per al final, la clínica marca el seu segon gol.

Partit molt, molt, molt treballat. Destacar a TYSULON per la seva tercera targeta groga en dos partits.

(Crònica del Dieguinho)

5 comentaris:

Dieguinyo ha dit...

CENSURA, he posa't TYSULON i no sulon

Sulon ha dit...

Aquest dia no vaig ser TYSULON, el que passa es que el jugador rival va ser una mica MATRIX.... i l'àrbitre va picar !!!!

Anònim ha dit...

despues de repartir dos o tres ya te tocava

Marcel ha dit...

Tysulon m'han dit que si vas als esports riu i dius que ets de l'expert rafart naves et regalen uns guants de boxe...amb bossa pels guants incluida ehh!!

Sulin ha dit...

Ho sento!!! Vaig pensar que era un error tipogràfic! Ja està arreglat!
És clar! des de que el Diego sap "sprintar" ja s'ha oblidat de com es penja un escrit al bloc! Tantes coses a la vegada no es poden païr!

Per cert Marcel, et mola la bossa d'esports del patrocinador?

Petit incís...si us plau, firmeu els comentaris, okis Juanma, jeje