dijous, 29 d’octubre de 2009

EXPERT RAFART NAVÈS 2 - MONTMAJOR 3

Derrota dolorosa i inesperada la que vam sofrir el dissabte passat a casa. Inesperada després de veure les alternatives en el joc i de la manera que es van fer els gols tot i que evidentment, tots compten.
I és que el sistema de joc del Montmajor es basava en tirar pilotes llargues i altes per rematar-les directament a porteria intentant guanyar l'esquena del cierre. I així va ser el 0-1, en una pilota bombejada el Sulin (cierre)va voler avançar-se a tallar de cap la passada però va mesurar malament i no hi va arribar, això va propiciar que l'atacant es quedés sol davant del Juanma i després de deixar botar l'esfèrica va engaltar un gran xut que es va colar per l'escaire. Val a dir que nosaltres teníem oportunitats però no acabavam de trobar-nos bé dins del camp i així en una altra jugada aïllada i penjant de nou una altra pilota van materialitzar el 0-2, aquest cop el cierre era el Llesca que li va passar el mateix que al Sulin, la diferència és que l'atacant va rematar la pilota de cap tal com li venia i a la mitja sortida del Juanma va superar-lo per sobre. Abans d'arribar a la mitja part el Xavi va llençar un contraatac per la banda que va acabar en el 1-2 després de creuar la pilota cap al pal llarg del porter.
Així es va arribar a la fi del primer temps i després de veure el joc que duia a terme el rival, ens vam centrar un xic més i ja en la segona meitat, van començar a arribar les ocasions més clares, però en quatre rematades els pals i en tantes altres el porter, sempre hi havia alguna cosa que impedia augmentar el marcador. Cal destacar una extraordinària rematada de "bolea" del Ramon després d'un córner, una magnífica rematada que el porter va treure de l'escaire just quan ja es cantava el gol de l'empat.
Malauradament, però, després de'algunes d'aquestes ocasions tan clares, i en una jugada aïllada al contraatac, van anotar l'1-3 que desmoralitzava l'equip per un resultat tan injust. El Juanma va estar apunt de treure-la, la pilota!, però li va passar per sota i no va poder reaccionar.
El temps anava passant, i mentre l'equip contrari deia que faltaven 11 minuts per acabar el partit, el Super Felices deia que només en quedaven tres. Per sort, i després de parlar-ne amb ell, va entrar en raó i es van jugar els 11 minuts restants.

Que algú li compri un cronòmetre si us plau!!!

En fi, es va reprendre el joc i no hi havia manera de retallar distàncies en el marcador. El temps anava passant, però el que si trèiem eren faltes, i en una d'aquestes a la frontal de l'àrea el Xavi la va clavar per tota l'esquadra, un autèntic golàs al que ja ens comença a tenir acostumats. A partir d'aquí quedaven pocs minuts i ells ja havien fet 4 faltes, així vam poder arrancar-ne una altra per arribar a les 5, quedaven menys de 2 minuts i el marcador seguia igual, però el joc es concentrava a la seva àrea, i en una d'aquestes jugades i a falta de 30 segons per la finalització del partit vam aconseguir treure una sisena falta que ens portava directes al doblepenal. Hi va haver molta discussió per trobar els 9 metres, i encara ara el Felices no té ni idea d'on son, però diguem que va plantar la pilota a un pam de la ratlla del pental...tot i així, i després de 3 o 4 minuts de discussió, el Xavi, el golejador no va poder empatar el partit ja que el doble penal va passar per sobre del travesser, mala sort.

En definitiva, un mal resultat però amb un cert bon regust de boca en l'empenta i les ganes. La sort no estarà sempre del nostre costat. A veure si el dissabte no ens torna a donar l'esquena!