dijous, 1 d’octubre de 2009

EXPERT RAFART NAVÈS vs ST.LLORENÇ

Aquest proper dissabte a les 17:30h al Municipal de Navès es disputarà el partit entre el Navès i el St.Llorenç.
Per ara el St.Llorenç no ha guanyat cap partit dels dos que s'han jugat, per tant està per sota nostre en la taula. L'any passat va ser un dels rivals directes en la part baixa de la classificació, així, de guanyar-los, ja ens posaríem a 6 punts al mateix temps que no perdríem de vista el tren dels capdavanters.
És molt important guanyar aquest cap de setmana per continuar augmentant la seguretat i la confiança en nosaltres mateixos, però sense posar-nos cap pressió, doncs encara és molt aviat i els errors es poden corregir sense problema.
La motivació, però, és màxima, ja que la victòria aconseguida la passada jornada ha inflat l'autoestima i esperem això serveixi per seguir donant alegries a l'afició, a l'equip i als patrocinadors.
Quant al St.Llorenç s'ha de dir que és un equip incòmode ja que és molt irregular i sol treure punts d'on no n'hi ha i perdre'n d'inimaginables. Tant de bo demà passat no els donem opció a cap punt. Això dependrà, en gran part, del començament del partit. Com l'últim, la concentració ha de ser màxima i hem de sortir ben endollats. Aprofitant que el partit és a mitja tarda, la concentració de cara al partit és abans i la idea és ser al camp a punt per jugar a les 17:00h, mitja horeta abans per poder escalfar i estirar bé tot fent "rondos", "estrelles" i xuts a porta.

Així doncs, igual que la setmana passada, esperem poder fer una crònica positiva de l'enfrontament explicant una nova victòria.

Sort i molts gols!