dimarts, 13 d’octubre de 2009

Recurs a l'amonestació del Sulon

Després de presentar un recurs a l'amostació en forma de targeta vermella ensenyada al Sulon, el Consell ha donat la raó al Navès i el va deixar participar en aquest últim partit contra la Clínica.
El motiu de l'equivocació és que no va veure una targeta groga i una altra de vermella directa sinó que van ser dues de grogues i per tant una de vermella durant el partit contra el St.Llorenç. Aquesta expulsió exclu a un jugador el que resta de partit però ni rep una sanció econòmica ni se li prohibeix jugar els dos següents partits...
Així doncs, tot resolt. Només apuntar que, com veureu en els pròxims dies a l'apartat de sancionats, el Sulon va tornar a veure una altra targeta groga en aquest partit contra la Clínica, i per tant si la sumem a les dues que ja portava en el partit de l'expulsió en son 3, que ara si, signifiquen un partit de sanció. Per tant, després de 5 jornades, Sulon "el limpio" ja ha vist un total de 3 targetes grogues i una de vermella. Tot un currículum digne d'un Hierro qualsevol.

Aquí podreu veure el jugador en qüestió enmig d'un entrenament...

1 comentari:

Sulon ha dit...

Però la vermella no es directa..... que quedi clar !!!!