dimecres, 21 d’octubre de 2009

Solsona 4 Expert Rafart Navès 1

No va poder ser...
Com sempre, durant els primers 15 minuts no vam existir, no estavem massa ficats al partit i en tres contraatacs ràpids ens vam fer tres gols. La idea des d'un principi era posar al Katana en punta per sortir al contraatac, però les coses no rutllaven, no sortíem amb la pilota controlada i ell no podia fer res. Així, en els talls de pilota amb els respectius gols encaixats, el Katana va desenfundar i es va posar molt nerviós, per primera vegada vam coneixer "el lado oscuro". Després de veure que la cosa no funcionava i començaven apareixer els nervis vam endarrerir la posició del Katana a cierre per mirar d'aguantar i no encaixar mes gols. Amb el 3 a 0 es va arribar a la mitja part i després de recomposar l'equip i parlar una mica de com afrontar la segona part l'equip es va ordenar de cop i vam començar a jugar bé. Val a dir que en un corner molt ben picat pel Solsona, van anotar el 4 a 0, però a partir d'aquí pràcticament ja no van fer res més, nosaltres vam passar a tenir les ocasions i a tocar la pilota tot i tenir un reflex del sol que impedia veure ni la porteria, ni els contrincants, ni la pilota, ni res de res...(tot just en acabar el partit, algú va fer correr unes cortines que van tapar el sol..."vaia güebs!")
Resultat de la millora del joc vam aconseguir marcar el 4 a 1 i encara quedaven uns 15 minuts, hi havia temps i ells només es limitaven a defensar-se. Van apareixer els nervis de nou, però aquesta vegada al seu equip. Nosaltres dominàvem però no es traduïa el domini en el marcador.
Malauradament, van anar passant els minuts i el resultat ja no es va moure. En qualsevol cas, ens quedem amb el bon joc exhibit en la segona meitat. De ben segur que si podem jugar des del minut 1 com ho vam fer durant tot el segon període, els resultats acabaran arribant.