divendres, 16 d’octubre de 2009

SOLSONA vs EXPERT RAFART NAVÈS

Demà dissabte a les 16:30h a Castellar de la Ribera ens enfrontarem amb el que de moment, és l'equip més fort de la lliga, per això és líder, amb només 3 gols encaixats i 17 de materialitzats. Val a dir, que han anotat els mateixos que nosaltres, però la diferència rau en les 12 vegades més que ens han perforat la xarxa...

Com deia, és, fins al moment, el partit més important ja que serà llavors quan podrem saber si és possible medir-nos a equips com aquests per lluitar per les posicions capdavanteres o pel contrari, la nostra guerra serà a mitja taula.
El Solsona té jugadors ràpids i que es col·loquen perfectament bé sobre el camp, és un equip ja consolidat que té les idees molt clares i sap al que ha de jugar en tot moment. A favor nostre podem dir, que tot i fer una mala campanya, l'any passat vam aconseguir treure un empat al seu camp, bon resultat tenint en compte la diferència abismal que hi havia entre els dos equips. Serà important no sortir a apretar de bon començament ja que com tots sabem, els contraatacs ens maten.
La teoria és per tots nosaltres coneguda, però transportar-la a la pista ja ens costa més. Amb tot, encarem el partit amb moltes ganes de treure'n algo positiu, començant per puntuar i acabant per donar la cara exhibint un bon joc que ens permeti tenir més confiança en nosaltres mateixos.

Encara no es coneix qui podrà assistir al partit, però de ben segur que mantindrem la linia de 8/9 jugadors, que és el millor per afrontar qualsevol partit. Qui si que faltarà, però, serà un dels màxims golejadors de l'equip, el Xavi Cazorla, el jugador més contundent que tenim, el Tysulon (està sancionat) i el Ramon, que és qui millor llegeix les posicions dins del camp. El Marcel és dubte gràcies a l'Esplai.
Així doncs, a falta de confirmar-ho la llista de jugadors la formen el Canyete, el Juan Carlos, el Katana, el Diguinho(si li ha passat la sobrecàrrega patida en una patxanga amb els seus nens), el Jaume, l'Ivan, el Pere, el Llesca i el Sulin.

Encara que serà difícil, no hi ha res impossible...a pels 3 punts!!!