divendres, 20 de novembre de 2009

Excavacions 2 - Expert Rafart Navès 9

Nova i magnífica victòria davant un rival un xic desconegut. 9 son els gols que vam aconseguir marcar, cosa mai vista en aquest equip. I això va ser gràcies a la concentració i compromís de tots els components de l'equip. Es va jugar molt bé tant en defensa com en atac. Les parets van tornar a formar part del nostre joc i les assistències van ajudar moltíssim a que el resultat fos el que va ser.

Ara ho dic Oscar, ara ho dic...

Cal remarcar que en aquests 9 gols el Katana hi va tenir molt a veure, i és que per primera vegada a la seva vida...i ja veureu com també l'última, va anotar ni més ni menys que 5 gols! Alguns en jugada individual i molts d'altres a través de grans assistències dels companys (gairebé tots).

En tot moment el partit va estar controlat exceptuant el moment en que ens van retallar distàncies i es van posar amb un 2-4 a favor nostre mercès a un rebot malparit, si se'm permet l'expressió, que va provocar que nosaltres mateixos ens marquessim. Per sort, la nostra reacció va ser més que estupenda i vam tallar la possible remuntada marcant el que seria el 2-5. Així, i fins al final del partit, vam anar augmentant la diferència fins arribar als 9 gols. Ells ja no van moure el seu marcador.

No podem passar per alt un altre jugador que va substituïr a la perfecció al Juanma, el porter titular, aquest va ser el Ramon, que tot i encaixar dos gols va tenir una actuació estelar aportant seguretat i confiança en cada jugada. Així doncs quan el Juanma no pugui jugar tenim un porter reserva de garanties. Com no, la victòria també va ser gràcies a ell.

L'única nota negativa de l'enfrontament va ser la lesió del Sulin a les acaballes del partit, que en una jugada on la pilota ja entrava a la porteria però que no ho semblava, va intentar rematar-la de cap i al recolzar el peu, va rebre un cop d'un adversari al lateral exterior del genoll mentre hi tenia tot el pes. Després de gairebé una setmana amb força molèsties i de visites al traumatòleg cal esperar als resultats de la ressonància magnètica que se li practicarà dimarts. Per ara, el jugador causarà baixa durant un mínim de 15 dies.

Així doncs, continua la bona ratxa i ja hem tornat a guanyar un parell de partits consecutius. Esperem poder continuar relatant victòries i cap més lesió.
Aquesta setmana el partit que s'havia de jugar a Navès contra l'Ardèvol s'ha hagut d'aplaçar per falta de jugadors, així tindrem descans una setmana i s'està mirant de jugar-lo de cara al següent diumenge. Més endavant tindrem notícies i ja les explicarem.

Com a curiositat i per acabar, cal dir que per fi tenim el gol averaix particular a favor. Esperem que duri!!!

1 comentari:

jaume ha dit...

I si jo arribo a cridar més en fotem una dotzena (o no). El rebot malparit va ser obra meva, que consti en acta!