dijous, 12 de novembre de 2009

Expert Rafart Navès 6 - Freixenet 2

Per fi vam tornar a guanyar un partit !!!!
Com es de costum, vam sortir empanats al principi del partit i ells ho van aprofitar per avançar-se en dues ocasions. El primer gol va ser de falta i la barrera es va obrir i cap dins, i el segon gol va ser un xut ajustat al pal, on el Juanma va poder tocar la pilota però no va poder evitar el gol. Desprès d’aquest mal inici ja ens tenim novament el pitjor. Però es va demanar un temps mort i l’equip es va posar a pressionar, fruit d’aquesta pressió, el Freixenet va començar a no poder treure la pilota i nosaltres a crear alguna ocasió. Desprès de dues grans accions entre el Cazorla i el Llesca, van arribar dos gols d’aquest últim per anivellar el marcador. Es va poder arribar al descans amb avantatge, però ni el Cazorla ni el Sulon van poder rematar al fons de la xarxa una excel·lent jugada del Llesca per la banda.
La segona part va ser un monòleg del Expert Rafart Navès. Pressió i com a conseqüència recuperacions de pilota i bon joc d’atac, amb moviment i fent les cobertures i, el més important, recuperant sempre en cas de perdre la pilota en zona d’atac. A partir d’això i amb bones individualitats, els gols van anar caient un darrera l’altre fins a 6. Cal dir, que podrien haver estat mes sinó hagués estat pel mal dia cara la porteria del Cazorla(ni a porta buida hagués fet un gol !!!!) i la bona actuació del porter rival(fins i tot amb el cul les parava !!!!).
Si es continua en aquesta línia es poden fer uns bons partits, i el que es més important, fruirem jugant a futbol.
M’agradaria destacar aquest any, i de moment, la bona predisposició que tenim tots per anar a jugar. Aquest dia érem 11, però la mitja es de 9. A veure si continuem així !!!
També m’agradaria comentar que no se com ho fem, però aquest any estem fent internacionals als porters rivals. A veure si canvia la ratxa !!!!!

Crònica by Sulon