dijous, 5 de novembre de 2009

Expert Rafart Navès vs Freixenet

Dissabte 7 a les 5 de la tarda al Municipal de Navès es veuran les cares dos equips de mitja taula, ells amb la intenció de fer el saltiró cap a les posicions davanteres deixant-nos a 6 punts i nosaltres amb moltes ganes d'atrapar-los i empatar a punts amb ells.
Així aquests tres punts son gairebé més importants que els 6 últims ja que a priori la nostra guerra està amb aquests equips de meitat de taula cap avall. Tot el que puguem sumar amb els del davant serà benvingut, com els quatre punts que li ha aixecat el Rubin al Barça, però en principi no hi comptem.

S'aventura un partit molt disputat que pot caure de les dues bandes, esperem que després de tres derrotes consecutives, caigui de la nostra i ens ajudi a sortir d'aquest clot amb el que hem entrebancat.
Cal destacar que tenen jugadors ràpids i amb molt bon estat de forma. Això significa que haurem de continuar amb la línia que portàvem en l'enfrontament contra el Castellar, de ben segur que plantejant el partit com aquell els resultats acabaran acompanyant-nos. Si més no, si podem jugar una mica disfrutarem, que al cap i a la fi, és el primer objectiu.

Tot seguit farem la convocatòria pel proper partit. Podeu anar-vos apuntant tot deixant el vostre comentari. Ah i no oblideu posar el vostre nom!

De moment la llista és la següent:

Si assistiran: Juanma, Juan Carlos, Sulin.
No assistiran: Ningú a confirmat la no assistència
Son dubte: Llesca

Com ja he dit, si algú no està a la llista correcta pot modificar-ho al comentaris.
Esperem que la llista creixi per poder afrontar el partit amb garanties.

Quedeu tots convocats, excepte els que veniu de súria i cardona a 3/4 de 4 al ral per fer el cafè tranquil·lament i marxar entre les 4 i 1/4 de 5 cap a Navès. Ens veiem allà!

2 comentaris:

Sulon ha dit...

Segons recompte fet ahir a l'entrenamet, serem gent, o sigui que no cal que ens apuntem.
Ens veiem dissabte !!!

Marcel ha dit...

jo intentaré venir.